Bestel hier een boek aan 20€ excl verzending.


In dit boek beschrijft Bert Surmont zijn pelgrimstocht vanuit Aalst naar Santiago de Compostela.

 

Een route waarin vriendschappen werden gesmeed, dorst werd gelaafd en honger gestild. Tijd om te bezinnen in de rust van prachtige natuur. Laat je meevoeren door ruim 2.300 kilometer aan verhalen. De camino naar Compostela, een deel van een levensweg.


LEVERING :
* GRATIS aan huis  in een straal van 15km rond Aalst.
* VERZENDEN aan 5,00€ met Bpost

* Via persoonlijke afspraken.


Er is mij meermaals de vraag gesteld of mijn avontuur in boekvorm uitkomt. Blijkbaar is er duidelijk interesse in mijn camino naar Santiago 😱 Eerlijk ..... ik zou het  zou het ook  leuk vinden een  boek te mogen/kunnen uitbrengen. Een boek met dagelijkse verslagen van mijn avontuur ... etappe per etappe. Veel randinformatie ... gevolgde reisweg ... voorbereiding .... mijn bepakking .... mijn ontmoetingen met andere pelgrims .... waarom .... adressen ..... wat kost zo'n pelgrimstocht .... waar hou je rekening mee ... met andere woorden .... een boek voor iedereen die een gezonde interesse heeft in zo'n pelgrimstocht en die misschien zelf plannen heeft om een gelijkaardige tocht te ondernemen 💪.

Het vergt uiteraard enige tijd om zo'n naslagwerk samen te stellen. Daarom kan ik dit boek ten vroegste midden Maart 2023 aanbieden. . Ik dien dit boek aan te maken in een oplage van minimum 250 stuks ... daarom zou ik pas overgaan tot publiceren als ik reeds zeker ben van 125 voorinschrijvingen. Dit kan door het formulier hieronder in te vullen en mij over te maken. De kostprijs van het boek, in kleurendruk en rijk geïllustreerd met foto's, zal 20,00€ kosten. Ik lever het boek persoonlijk aan huis binnen een straal van 10km rond Aalst 🏃🏽‍♂️🏃🏽‍♂️.

Per verkocht boek zal er 2€ geschonken worden aan 'verblijven LEVENSVREUGDE Aalst'.