VOOR WIE


1. KOM OP TEGEN KANKER

Deze tocht naar Compostela  is niet alleen een sportieve en avontuurlijke uitdaging ... het is tegelijkertijd een ode aan 2 dierbaren die mij ontnomen zijn door die vreselijke ziekte 'kanker'  .... zijnde vader Germain en schoonmoeder Frida.

Ik ben ervan overtuigd dat eveneens velen onder ons te maken hebben gehad met deze ziekte .... van ver of van dichtbij.

Vandaar een  voor de hand liggende keuze om 'KOM OP TEGEN KANKER' te kiezen als 'goed doel'. Iedere euro die gesponsord wordt is een overwinning in de strijd tegen deze ziekte. Laten we samen een vuist maken tegen deze ziekte.


2. LEVENSVREUGDE VERBLIJVEN VZW AALST

Levensvreugde Verblijven vzw wil een aangepaste ondersteuning bieden met als doel zelfrealisatie, een kwaliteitsvol leven en maximale kansen tot maatschappelijke integratie voor de persoon met een beperking.  Zowel jonge mensen als volwassenen.

Deze verblijven bevinden zich op 300 meter van mijn thuis ... ook via mijn flexi-job in het labo ASZ kom ik hier meerdere keren per week daar de bewoners van Levensvreugde kleine werken voor ons uitvoeren. 

Vandaar de keuze voor Levensvreugde ...en onder het motto .... 'doe iets voor de buurt' 😉.

De verworven fondsen zullen onder andere besteed worden voor de aankoop van 'beweging & sport materiaal voor de zorggebruikers' aldus pedagogisch directeur Berbe De Coster.