AUGUSTUS 2022

22 augustus 2022 - AALST officiële cheque-overhandiging.

Vandaag vindt de plechtige overhandiging van het gesponsord geld plaats in de 'zomerbar' van LEVENSVREUGDE verblijven Aalst. De dag begon met enkele storende druppels die uit de hemel vielen maar gelukkig heeft men hierboven beslist om er tegen 11hr, het aanvangsuur van de ceremonie, mee te stoppen😉. De zon laat zich terug opvallen in al haar glorie .... toppie .... we kunnen eraan beginnen. 

Lees meer »

6 & 7 /08/2022 - AALST 'welcome back Party'

Zaterdag 06 augustus 2022: de Mike staat ons netjes op te wachten aan de luchthaven van Charleroi, met onzen auto😉, en is zo vriendelijk om ons terug naar Aalst te brengen. Het weerzien is hartelijk en er wordt de hele terugrit 'getatert' dat het een lieve lust is. Ik was vooral benieuwd naar de nieuwe aanwinst binnen de familie De croock-Verhelst ... namelijk een puppy Borderterrier, Max genaamd. Een klein, ruigharig ras binnen de terriërfamilie dat gefokt wordt voor vossenjacht op de grens tussen Schotland en Engeland. Rond 2030hr komen we de Koolzaadstraat ingereden .... de verrassing is compleet .... helemaal niet verwacht staat er een volwaardig ontvangstcomité paraat .... de volledige 'bende van Wellin' staat er netjes in tenue, met de nieuwe hoody, hun opwachting te maken, en ook mijn moederke is van de partij .... rode loper .. toeters .. vlagjes .... een supermooie banner ... Cava in aanslag .... hapjes en drankjes in overvloed tot in de late uurtjes. Een gedroomde ontvangst die voor eeuwig in mijn geheugen zal gegrift staan.  Bij deze ... Mike & Saskia, Koen & Katrien, Dirk & Katrien, Lut & JC, Yvette & Mark, Kristel & Guido, Moederke, mijne schat .... nen welgemeende DANK U WEL 🙏🙏

Lees meer »

01/08 tot 07/08/2022 - MAZARICOS (Galicië)

We lappen er nog 5 extra dagen bij in Mazaricos, meer bepaald in het gehucht A Picota, dat zo'n 340 inwoners telt, in dit stukje wondermooie, groene Galicië. In onze rentalcar Peugot 208 bollen we zo'n 700 km doorheen dit prachtig natuurgebied.  Uiteraard brengen we een bezoekje aan Finisterre ( Fisterra op zijn Galicisch) waar het een komen en gaan is van Pelgrims die geen genoeg krijgen van al dat wandelen en nog de moed vinden om tot hier te stappen🥾🥾. De bekendste plek in deze gemeente is het uiterste punt van dit schiereiland met name 'kaap Finisterre', het meest westelijke 'einde van de wereld'😱.  We brengen ook een bezoek aan Muxia  .... Fervenza do Ézaro, een waterval gevormd door de Jallas-rivier .... het dorp Catoira, bekend voor zijn authentieke vikingtorens en de jaarlijkse vikingfeesten gepaard gaande met grote vreet- en zuippartijen 😜😜. ....Hórreos de Combarro, een pittoresk vissersdorpje tegen Pontevedra waarin 'graanschuren en stenen kruisen' de hoofdrol spelen.

Lees meer »