SPONSERING .... VOOR WIE ?


LEVENSVREUGDE VERBLIJVEN VZW AALST

Levensvreugde Verblijven vzw wil een aangepaste ondersteuning bieden met als doel zelfrealisatie, een kwaliteitsvol leven en maximale kansen tot maatschappelijke integratie voor de persoon met een beperking.  Zowel jonge mensen als volwassenen.

Deze verblijven bevinden zich op 300 meter van mijn thuis ... ook via mijn flexi-job in het labo ASZ kom ik hier meerdere keren per week daar de bewoners van Levensvreugde kleine werken voor ons uitvoeren. 

Vandaar de keuze voor Levensvreugde ...en onder het motto .... 'doe iets voor de buurt' 😉.

De verworven fondsen zullen   besteed worden voor het uitvoeren van verschillende  activiteiten vermeld op de 'wish-list'.

De 'wishlist' .. of 'wensen lijst' .. is een lijst dat samengesteld is door de bewoners. Hier worden al hun wensen gebundeld die ze graag in vervulling zouden zien gaan. Dit gaat over cinema bezoeken ... uitstapjes ... aankoop van recreatie materiaal ... aangepast meubilair ... kortom .... alles waar die lieve bewoners gelukkig van worden. 

Jullie moeten weten dat de bewoners minder aangename tijden tegemoet gaan. Er staan grote meerjarige renovatie werken op stapel, wat hen uiteraard ten goede komt, maar waarvoor ze ook gedurende langere tijd uit hun vertrouwde omgeving zullen worden getrokken.

Kleine wensen van de wishlist laten verwezenlijken zal hen zeker helpen om die moeilijke periode te helpen overbruggen.

Helpen jullie deze fantastische mensen?

Alvast bedankt voor de gulle giften. 

HTTPS://LEVENSVREUGDE-VERBLIJVEN.BE

https://www.degoeiegasten.be/