WIE BEN IK ???


Gegroet iedereen,

Mijn naam is Bert Surmont, 59 jaar geleden geboren in Dendermonde (1965).

Samen met mijn vrouw  Katrien VdB en dochter Ymke wonen we in die prachtige stad, gelegen aan de Dender, AALST .... u weet wel ... de carnavalsstad bij uitstek!

Na 38 jaren te hebben gediend bij Defensie ben ik op 1 oktober 2021  met pensioen gegaan. 38 prachtige jaren die zijn voorbijgevlogen. Ik heb het geluk gehad om een stuk van de wereld te mogen ontdekken in functie als klankman  bij Televox .... buitenlandse zendingen ..... RDC ... Benin ... Kameroen ... Madagascar ... Kaap Verdië ... Tanzania ... Niger ... Marokko .... Sri Lanka ... USA ....Kroatië ... Servië ... Libanon ... Afghanistan ... en nog zo veel meer ..... Been there, done that.

Momenteel ben ik aan het 'flexi-jobben' in het Aalsterse Stedelijk Ziekenhuis ASZ   -LABO als chauffeur. Een leuk en aangenaam tijdverdrijf in een toffe werkomgeving 😉.

WANDELEN in de buitenlucht is een ontspannende passie. Het geeft mij de mogelijkheid om te genieten van de natuur, frisse lucht in te ademenen en mijn geest te ontstressen. Meerweekse langeafstandswandelingen zijn hiervoor de perfecte oplossing 😉

Na mijn wandeltocht vanuit Aalst naar Santiago de Compostela, goed voor 2333 geweldige kilometers, in 2022 ... is het nu tijd voor het Olavspad