SPONSOR ACTIVITEITEN


April 2022 - Paaseieren verkoop door Labo ASZ :

UPDATE : Opbrengst = 1.188€

 

Een zeer prachtig initiatief werd opgestart in het Labo ASZ waar ik deeltijds werkzaam ben als chauffeur.

Onder de gebundelde krachten van Evi, Nancy, Peggy en andere enthousiastelingen werd er gestart met een paaseieren verkoop. 250 zakjes, gevuld met lekkere Callebaut chocolade, worden te koop aangeboden voor de prijs van 8€. Kopen zou ik zeggenπŸ˜‰

Ik wens bij deze HEEL het LABO ASZ te danken voor deze deugddoende steun.


06 April 2022 - Mini Compostela @ WZC Denderrust :

Naar aanleiding van de 'week van de valpreventie', die doorgaat van Maandag 25/4 tem 01/05, organiseert men in WZC Denderrust te Herdersem een 'mini Compostela tocht'. Deze zal doorgaan op woensdag 06 april 2022. Iedere bewoner, medewerker, vrijwilliger en andere sportievelingen kunnen op die dag tussen 0800 & 2000hr 'Bertjes-lussen' stappen (+- 1km), telkens in blokken van een kwartier. Het aantal gestapte 'Bertjes-Lussen' zorgt voor een sponsoring voor mijn 2 goede doelen. 

Ik wens hierbij de Directie, alle medewerkers van WZC Denderrust en vooral Kathy De Croock te bedanken voor dit tof en origineel initiatief.  Alvast bedankt voor de sponsoring.

Hieronder vindt je een prachtig interview naar aanleiding van dit initiatief.

UPDATE:

Er zijn zo'n 82 rondjes gestapt door de bewoners, wat een uitzonderlijke, sportieve inspanning is.

Deze prestatie levert een gulle sponsoring op van  250€. Bij deze een welgemeende 'dank u wel' πŸ‘Œ


26 Maart 2022 - SPINNING :

Vandaag vond er een TWEE uur durende spinning plaats @ GYM PLUS Schotte te Aalst. De sportievelingen konden een fiets huren voor de prijs van 10€/uur/fiets. De opbrengst hiervan wordt integraal geschonken aan de goede doelen gekoppeld aan mijn trektocht richting Compostela. 19 enthousiaste sportievelingen verschenen op het 'appel' .... waarvan een aantal zelfs 2 uur aan 'spinning' deden. Deze activiteit leverde een mooi bedrag op van 230€.

Ik wil via deze weg een welgemeende dank u zeggen aan al de deelnemers voor hun gezonde bijdrage .... en zeer zeker een 'dikke mercie' aan GYM PLUS SCHOTTE,  met name aan Frank en Stan,  voor hun professionele,  geanimeerde spinning-les.

Ik wil eveneens 'Groenten en fruit YVES DE WOLF ' uit Gijzegem bedanken voor het gratis leveren van de bananen en appelsienen.

Hieronder vind je een foto-reportage πŸ˜‰