22 augustus 2022 - AALST officiële cheque-overhandiging.

Gepubliceerd op 22 augustus 2022 om 22:25

Vandaag vindt de plechtige overhandiging van het gesponsord geld plaats in de 'zomerbar' van LEVENSVREUGDE verblijven Aalst. De dag begon met enkele storende druppels die uit de hemel vielen maar gelukkig heeft men hierboven beslist om er tegen 11hr, het aanvangsuur van de ceremonie, mee te stoppen😉. De zon laat zich terug opvallen in al haar glorie .... toppie .... we kunnen eraan beginnen. 

Burgemeester Christof D'Haese, alsook schepen Maarten Blommaert, zijn van de partij. Ik wil hen via deze weg nogmaals bedanken voor hun aanwezigheid en voor de getoonde interesse. 

De zomerbar is gezellig ingericht en is een toffe locatie om de genodigden te ontvangen. Enkele 10-tallen trouwe fans zijn van de partij alsook de bewoners van Levensvreugde. Merel, begeleidster van industrieel werk, verzorgt de receptie samen met haar medewerkers. 

Om 1115hr steek ik van wal met een 'paar woordjes', gevolgd door een speech van onze burgemeester en nadien enkele lovende, sympathieke woorden van Merel.

De twee cheques van 7.075 € worden uitgedeeld aan enerzijds Mevr. Karolien DEVOS, verantwoordelijke fondsenwerving KOTK Oost Vlaanderen, en anderzijds aan Mevr. Berbe DECOSTER, Directeur Zorg Levensvreugde. Nadien is het tijd voor het foto-moment waarop de journalisten van Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad wachtten. Ook TV OOST is van de partij voor een video reportage.

Hiermee kan ik als een tevreden pelgrim  de hele camino afsluiten. Ik ben gelukkig dit alles te hebben mogen meemaken en fier dat ik met mijn wandeling die twee prachtige organisaties heb kunnen steunen. Iedereen bedankt voor jullie steun en 'support' en een dikke mercie aan alle sponsors groot en klein. BUEN CAMINO ... waar die ook moge zijn👌Reportage TV OOST

Woordjes van een pelgrim

Speech burgemeester van Aalst

Mooie woorden van Merel + cheque overhandiging


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.