08/06/2024 - TRONDHEIM AALST 1924KM βœˆοΈπŸ›¬

Gepubliceerd op 8 juni 2024 om 20:41

THE END

Trondheim is een fijne stad om na een lange tocht in aan te komen. Het compacte centrum in de oksel van rivier de Nivelda heeft genoeg te bieden voor een pelgrim in transitie, weer wennen aan de status van gewone sterveling πŸ˜‰πŸ˜±πŸ˜‰.

Trondheim, een stad in centraal Noorwegen met zo'n 198.000 inwoners, heeft een rijke geschiedenis en een charmante mix van oud en modern. Het ligt aan de Trondheimsfjord en werd gesticht in 997 door Vikingkoning Olav Tryggvason. Trondheim was de eerste hoofdstad van Noorwegen en is nog steeds een belangrijk cultureel en historisch centrum.

Ik maak van de mij nog 2,5 resterende dagen gebruik om deze gezellige stad te verkennen ... waaronder uiteraard het NIDAROSOM, de fameuze kathedraal en mijn eindpunt ...GAMELE BYBRO (Oude brug, ook wel 'The bridge of hapinness' genoemd) ... BAKKLANDET, een zeer leuke en pittoreske wijk met kleurrijke houten huizen ..... voor de rest flaneer ik als een volwaardige toerist van het ene terras naar het andere 🍷🍷🍷.

Maar nu is het genoeg geweest ... tijd  om huiswaarts te keren richting vrouw, dochter en ons moederke. πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯° Ze hebben mij al lang genoeg moeten missen. Het is een geweldig mooi avontuur geweest dat ik voor eeuwig zal koesteren. Ik wens iedereen te bedanken die voor mij hebben gesupporterd  via de vele berichten die ik heb mogen ontvangen op de diverse sociale media kanalen. JULLIE ZIJN GEWELDIG πŸ™πŸΌ! Kranten Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws ... TV OOST, bedankt voor de getoonde interesse.

En uiteraard een welgemeende DANK U WEL aan alle sponsors, groot en klein, voor dat mooie bedrag dat dit avontuur heeft opgeleverd ... En dit in naam van Levensvreugde verblijven Aalst en mijzelf. De officiële overhandiging heeft plaats op 17 juni om 11hr in de gebouwen van Levensvreugde. Welkom iedereen.

Ziezo ... dit was het dan. Graag tot een volgende πŸ₯ΎπŸ₯ΎπŸ₯ΎπŸ₯Ύ THE END

 


Reactie plaatsen

Reacties

Nathalie Van impe
2 maanden geleden

Welkom thuis.
Thuis is het plekje
Waar de liefde woont.
En waar je lekker jezelf kan zijn.
Waar je zalige bedje wacht met krakend frisse lakentjes.
Waar je kan vertellen over je mooie avontuur bij een lekker glaasje bier.
T is mooi geweest, t is goed geweest.
Blijf nu maar lekker hier.
Bedankt om ons mee te nemen.
IMPIE X

Freddy Hamers
2 maanden geleden

Wauw knap gedaan van jou, en zo leuk om elke dag je te volgen, wat een avontuur en prachtig foto’s,, geniet nu maar van je rustπŸ‘πŸ‘πŸ‘